DO
18/04/2019
door:
DatingCoach Irma
Vraag voor de DatingCoach
Zijn hoofd zegt dat hij klaar is voor een nieuwe liefde, maar zijn hart is het daar (nog) niet mee eens...
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma vragen van e-Matchers. K. merkt dat ze zich telkens weer tot hetzelfde type man voelt aangetrokken en vraagt zich af wat dit patroon betekent. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!

Wat mij opvalt mij al enkele keren op dat ik juist iets begin met mannen die in scheiding liggen of recent weduwnaar zijn. Na enkele dates blijkt dat ze er niet aan toe zijn om te daten. Wat zegt dit patroon over mij? Ga ik er te snel in mee en welke vragen zijn handig om vooraf te stellen aan elkaar?
- K lees meer...
MA
15/04/2019
door:
Redactie (Anne)
Datingtips
Je hebt een sterke ruggengraat nodig om afwijzingen aan te kunnen.
Iemand afwijzen is een vak apart, maar afwijzingen ontvangen is vaak nog net wat lastiger. De online datingwereld kan behoorlijk hard zijn en niet iedereen gaat even goed om met de afwijzen en afgewezen worden. Vandaag geven wij drie tips om met afwijzingen om te gaan die het leed (hopelijk) een beetje kunnen verzachten. lees meer...
DO
11/04/2019
door:
DatingCoach Irma
Vraag voor de DatingCoach
Als verschillende mannen zeggen dat je te claimerig bent, zou er wellicht een kern van waarheid in kunnen zitten...
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma vragen van e-Matchers. M. wordt telkens weer afgewezen als ze zelf een man benadert en vraagt zich af of ze iets verkeerd doet en of Irma nog advies heeft. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!

Als ik reageer op mannen, ketsen ze het altijd af. Ze reageren niet of nauwelijks en vang bot. Heb eerder jaren gedatet, opgegeven en heb hard aan mezelf gewerkt. Nu nieuw hier op e-Matching. Heb dezelfde resultaten. Als ik vraag om een antwoord zeggen mannen dat ik claimerig ben en haken ze af. Ik ben ondernemer en een sterke vrouw. Hebben jullie een advies?
- M lees meer...
 nieuwer
 
ouder