Inschrijven

terug

FAQ: Wat is het voordeel van een actief lidmaatschap?

Do 31/10/2019 Redactie (Anne)
FAQ

Onze klantenservice staat zeven dagen per week klaar om vragen van e-Matchers te beantwoorden. Regelmatig komt het voor dat leden dezelfde vraag stellen, hierdoor kwamen wij op de redactie op het idee om eens in de zoveel tijd een van die 'frequently asked questions' te beantwoorden in een artikel op e-Matching.nl. Vandaag de vraag: 'Wat is het voordeel van een actief lidmaatschap?'

Passief lid
Je kunt op e-Matching passief (gratis) en actief (betalend) lid zijn. In eerste instantie ben je passief lid als je je aanmeldt, tenzij je ook meteen een betaling doet. Als passief lid kun je al erg veel op onze site, het is niet zo dat je maar een beperkt aantal profielen kunt bekijken of dat de foto's 'geblurd' zijn.

Je kunt profielen favoriet maken en uitsluiten, alle zoekopties zijn te gebruiken en je kunt berichtjes ontvangen, waar je vervolgens ook gewoon op kunt reageren zonder eerst te hoeven betalen.

Als passief lid kun je namelijk wel reageren op berichtjes, maar je kunt niet zelf een eerste contactverzoek sturen.

Initiatief nemen
Maar waarom zou je dan nog een actief lidmaatschap afsluiten? Daar hebben wij eigenlijk maar één antwoord op: om zelf het initiatief te nemen. Als passief lid kun je namelijk wel reageren op berichtjes, maar je kunt niet zelf een eerste contactverzoek sturen. Je zult dus altijd moeten wachten tot een ander het initiatief neemt.

Als actief lid hoef je niet af te wachten. Per dag kun je 125 berichtjes sturen aan 25 verschillende personen (mits je profiel is goedgekeurd). Je kunt er natuurlijk voor kiezen om toch te wachten tot de ander actie onderneemt, maar onze ervaring is dat iedereen die zelf veel initiatief neemt zijn of haar kansen op een match aanzienlijk vergroot. Passief afwachten is de minst effectieve strategie.

Passief afwachten is de minst effectieve strategie.

Soorten lidmaatschappen
Wil je actief lid worden, dan kun je op verschillende manieren je betaling in orde maken. Je kunt kiezer voor een maandelijkse automatische incasso (19.95 euro per maand). Deze kun je eenvoudig en op elk gewenst moment stopzetten en er geldt geen opzegtermijn. Uiteraard behoud je de resterende tijd van je actief lidmaatschap.

Je kunt ook vooraf betalen voor een langere periode. Je krijgt dan een korting ten opzichte van het maandbedrag. Na afloop van het vooraf betaalde lidmaatschap word je automatisch weer passief lid, er volgt geen nieuwe incasso. Klik hier voor meer informatie over de verschillende lidmaatschappen.
+
ok
uitsluiten?
Die kan jou dan niet meer zien of benaderen.
annuleren
annuleren
Controleer je gegevens
Naam
:
Woonplaats
:
Rekeningnr.
:
Je geeft Focus Internet BV opdracht tot automatische incasso van 19,95 per maand. Controleer de bestelling voor je verder gaat. Na betaling gaat het lidmaatschap direct in. Klik hier voor de algemene voorwaarden.
annuleren