Laat de foto hier los om te uploaden
Uploaden van foto hier niet mogelijk
Inschrijven

  • Speeddate agenda
  • Toelichting
Speeddaten is een leuke en effectieve manier om een leuke match te vinden. Een mooie aanvulling op het online daten, waarmee je je kansen op het vinden van een match flink kan vergroten.

Programma

Bij binnenkomst word je met een drankje ontvangen. Je krijg een matchkaart met hierop je voornaam en tafelnummer. Na een korte uitleg kan het speeddaten beginnen. Na ieder gesprek (drie minuten) schuiven de heren een tafeltje op, de dames blijven zitten. Drie minuten lijkt kort, maar de ervaring leert dat dit precies goed is. Immers, je weet vaak al heel snel of iemand bij je past of niet. Zo niet, dan is drie minuten lang genoeg. Klikt het wel, dan vliegt de tijd en weet je dat het goed zit. Na iedere 7 à 8 rondes is er een pauze van 15 minuten. Het speeddaten zal rond 22.30 uur zijn afgelopen, waarna er nog ruim gelegenheid is om na te praten. Op de meeste locaties kun je bovendien nog drinken, dansen, loungen of wat je maar wilt.

Niemand gevonden? Volgende keer gratis meedoen!

De avond kost 29,99 euro (inclusief welkomstdrankje). Heb je geen enkele andere single gevonden die je opnieuw zou willen zien, dan mag je de volgende keer gratis meedoen.

Videospeeddates - online alternatief

Naast de gewone speeddates bieden we ook videospeeddates aan. Je hebt rond de 10 videogesprekken (1 op 1) van 3 tot 7 minuten via je telefoon of PC met webcam. Na elk gesprek geef je aan of je diegene nog een keer wilt zien en dan heb je al weer het volgende gesprek. Je ontvangt nadat je ingeschreven bent de link naar de speeddate en daar kun je ruimschoots vooraf kijken hoe het werkt. Deelname kost 14,98 euro.

Let op! Dit staat helemaal los van de videochats die je gewoon gratis met andere e-Matchers kan voeren.

Samenwerking e-Matching en BEAU-Events

De speeddate wordt uitgevoerd door BEAU-Events (Flitsdate), een zeer ervaren speeddate organisatie (sinds 2003). Je gaat rechtstreeks een overeenkomst aan met Flitsdate. Op de speeddating avonden kun je ook mensen tegenkomen die niet op e-Matching staan maar rechtstreeks aanmelden bij BEAU-Events.

Tips voor speeddaten

Meest gestelde vragen

uitsluiten?
Die kan jou dan niet meer zien of benaderen.
annuleren
annuleren
annuleren
Controleer je gegevens
Naam
:
Woonplaats
:
Rekeningnr.
:
Je geeft Focus Internet BV opdracht tot automatische incasso van 21,95 per maand. Controleer de bestelling voor je verder gaat. Na betaling gaat het lidmaatschap direct in. Klik hier voor de algemene voorwaarden.
annuleren
Titel
Tekst tekst tekst tekst tekst tekst