Inschrijven

Consulteer onze DatingCoach

Om via internet een partner te vinden lijkt heel makkelijk, gezien het enorme aanbod aan potentile partners. Maar in de praktijk blijkt het niet voor iedereen even goed te werken. Om die reden kun je via e-Matching professioneel advies vragen aan de DatingCoach.

DatingCoach: Eerste hulp bij (online) dating

DatingCoach Irma
De DatingCoach geeft antwoord op vragen over alles wat met dating of relaties te maken heeft. Die kun je insturen naar de redactie. De DatingCoach beantwoordt maandelijks twee van de ingezonden vragen in een artikel in het redactionele gedeelte van e-Matching.

Ruime ervaring

DatingCoach Irma Ellens Maat weet waar ze het over heeft, zij heeft al ruim twintig jaar lang een eigen praktijk en heeft eveneens groepstherapie gegeven, o.a. relatietherapie en assertiviteitstraining. Daarnaast geeft ze ook al jarenlang advies aan e-Matchers die met een dateprobleem zitten waar ze zelf niet uit komen.

Jouw vraag helpt ook anderen

Doordat jouw vraag in een openbaar artikel wordt beantwoord op onze site, krijg niet alleen jij antwoord op je vraag, maar help je zo ook andere leden die met hetzelfde probleem zitten. Let wel, wanneer je een vraag instuurt, komt jouw nickname bij het artikel te staan (eventueel de eerste letter van je nickname).

Liever één op één advies?

Mocht je nou vragen hebben die je niet in een artikel behandeld wilt hebben of wil je dat je dateprofiel een keer helemaal uitgeplozen wordt? Dan bieden wij de dienst Second opinion aan. Hierbij zal een van onze DatingPro's in jouw profiel duiken om zo bij ieder aspect van je profiel gericht één op één advies te geven.
ok
uitsluiten?
Die kan jou dan niet meer zien of benaderen.
annuleren
annuleren
Controleer je gegevens
Naam
:
Woonplaats
:
Rekeningnr.
:
Je geeft Focus Internet BV opdracht tot automatische incasso van 19,95 per maand. Controleer de bestelling voor je verder gaat. Na betaling gaat het lidmaatschap direct in. Klik hier voor de algemene voorwaarden.
annuleren