Laat de foto hier los om te uploaden
Uploaden van foto hier niet mogelijk
Inschrijven

helpt jou met daten

DatingCoach

Gaat het daten niet zoals je zou willen of heb je überhaupt geen idee waar je moet beginnen? Wanhoop niet, een van onze Dating Coaches (Miriam, Anne, Jasper Jan, Caroline en Annelies) kan je verder helpen! Met een Second opinion krijg je online feedback op onder andere je foto's, profielteksten, je manier van zoeken en de berichten die je stuurt. Wil je meer datingadvies en langer begeleid worden dan is Personal Coaching wellicht wat voor jou. In drie persoonlijke gesprekken zal de DatingCoach je verder helpen in de wondere wereld van online dating en al jouw datingvragen beantwoorden.

Second opinion

Een van onze DatingCoaches bekijkt jouw profiel en de manier waarop je gebruikmaakt van e-Matching.

De DatingCoach geeft onder andere feedback op:
  • Je foto's
  • Je eigen profiel en tekst
  • Je matchprofiel en tekst
  • Je laatste zoekopdracht
  • Jouw berichten (we kijken dan dus ook in je mailbox, tenzij je dat niet wilt uiteraard)
Je kunt zelf specifieke vragen stellen zodat de DatingCoach daar extra aandacht aan kan schenken. Het kan natuurlijk zijn dat je het al goed aanpakt en in dat geval zal dat ook zeker worden aangegeven. Meestal heeft de Pro echter wel een reeks gerichte adviezen waarmee jij je kans op succes kunt vergroten.

De Second opinion kost 29,95. Aanvragen? Log dan eerst in.
Nog geen profiel bij e-Matching? Maak dan eerst (gratis) je profiel aan.

Personal Coaching

In drie persoonlijke gesprekken zal de DatingCoach je verder helpen in de wondere wereld van online dating en al jouw datingvragen beantwoorden.

Gesprek 1

De DatingCoach brengt samen met jou in beeld wat voor jou de belangrijkste knelpunten zijn bij het online daten. Om een goed beeld van jouw persoonlijke verhaal te krijgen willen we dit gesprek het liefst face-to-face voeren. Tijdens dit gesprek komen we samen met jou tot een aantal concrete aandachtspunten waarmee je aan de slag kunt.

Voor dit persoonlijke gesprek ben je van harte welkom bij ons op kantoor in Wageningen (of online via de webcam als dat je voorkeur heeft).

Gesprek 2

Samen met de DatingCoach bekijk je wat je hebt kunnen doen met de aandachtspunten en bespreken jullie hoe het gegaan is na het eerste gesprek. Ook is er ruimte om in te gaan op andere datingaspecten die je bent tegengekomen. Ook worden een aantal verbeterpunten benoemd waarmee je verder kunt.

Dit gesprek vindt plaats via de telefoon of webcam.

Gesprek 3

Na enige tijd (in overleg met jou) hebben de DatingCoach en jij opnieuw contact en evalueren jullie hoe het is gegaan. Eventuele vragen die je hebt op basis van de datingervaringen die je hebt opgedaan na het tweede gesprek kun je dan natuurlijk ook nog stellen.

Dit gesprek vindt plaats via telefoon of webcam.

Personal Coaching kost 199,95. Aanvragen? Log dan eerst in.
Nog geen profiel bij e-Matching? Maak dan eerst (gratis) je profiel aan.
uitsluiten?
Die kan jou dan niet meer zien of benaderen.
annuleren
annuleren
annuleren
Controleer je gegevens
Naam
:
Woonplaats
:
Rekeningnr.
:
Je geeft Focus Internet BV opdracht tot automatische incasso van 21,95 per maand. Controleer de bestelling voor je verder gaat. Na betaling gaat het lidmaatschap direct in. Klik hier voor de algemene voorwaarden.
annuleren
Titel
Tekst tekst tekst tekst tekst tekst