Laat de foto hier los om te uploaden
Uploaden van foto hier niet mogelijk
Inschrijven

helpt jou met daten

DatingCoach

Gaat het daten niet zoals je zou willen of heb je überhaupt geen idee waar je moet beginnen? Wanhoop niet, een van onze Dating Coaches (Miriam, Anne, Jasper Jan, Caroline en Annelies) kan je verder helpen! Met een Second opinion krijg je online feedback op onder andere je foto's, profielteksten, je manier van zoeken en de berichten die je stuurt. Die online feedback kun je met de Second opinion Xtra combineren met telefonisch contact, zodat de DatingCoach je uitleg kan geven en je extra ruimte hebt om aanvullende vragen te stellen. Wil je meer datingadvies en langer begeleid worden dan is Personal Coaching wellicht wat voor jou. In drie persoonlijke gesprekken zal de DatingCoach je verder helpen in de wondere wereld van online dating en al jouw datingvragen beantwoorden.

Second opinion

Een van onze DatingCoaches bekijkt jouw profiel en de manier waarop je gebruikmaakt van e-Matching.

De DatingCoach geeft onder andere feedback op:
  • Je foto's
  • Je eigen profiel en tekst
  • Je matchprofiel en tekst
  • Je laatste zoekopdracht
  • Jouw berichten (we kijken dan dus ook in je mailbox, tenzij je dat niet wilt uiteraard)
Je kunt zelf specifieke vragen stellen zodat de DatingCoach daar extra aandacht aan kan schenken. Het kan natuurlijk zijn dat je het al goed aanpakt en in dat geval zal dat ook zeker worden aangegeven. Meestal heeft de Pro echter wel een reeks gerichte adviezen waarmee jij je kans op succes kunt vergroten.

De Second opinion kost 29,95. Aanvragen? Log dan eerst in.
Nog geen profiel bij e-Matching? Maak dan eerst (gratis) je profiel aan.

Second opinion Xtra

Zodra je de Second opinion hebt ontvangen van de DatingCoach, kun je aan de slag met de feedback. De DatingCoach en jij maken een afspraak om de Second opinion telefonisch te bespreken. Tijdens dat gesprek ligt de nadruk op de feedback in de Second opinion en wat je daar concreet mee hebt kunnen doen, maar je mag natuurlijk ook nog andere vragen stellen.

De Second opinion Xtra kost 79,95. Aanvragen? Log dan eerst in.
Nog geen profiel bij e-Matching? Maak dan eerst (gratis) je profiel aan.

Personal Coaching

De DatingCoach is ervaren en heeft in de afgelopen jaren al honderden singles persoonlijk begeleid op e-Matching. In de een-op-een begeleiding staan jouw vragen en twijfels centraal. De Personal Coaching vindt plaats in drie sessies.

Sessie 1

De DatingCoach gaat samen met jou in beeld brengen wat voor jou de belangrijkste knelpunten zijn bij het online daten. Om een goed beeld van jouw persoonlijk verhaal te krijgen willen we dit gesprek het liefst face-to-face voeren. Tijdens deze sessie komen we samen met jou tot een aantal concrete aandachtspunten waarmee je aan de slag kan.
Voor dit persoonlijke gesprek ben je van harte welkom bij ons op kantoor in Wageningen (of online via de webcam als dat je voorkeur heeft).

Sessie 2

Samen met de DatingCoach bekijk je wat je hebt kunnen doen met de aandachtspunten en bespreken jullie hoe het gegaan is na de eerste sessie. Ook is er ruimte om in te gaan op andere datingaspecten die je bent tegengekomen.
Aan het eind van deze sessie worden een aantal verbeterpunten benoemd waarmee je verder kunt.
Dit gesprek vindt plaats via de telefoon of webcam.

Sessie 3

Na enige tijd (in overleg met jou) hebben de DatingCoach en jij opnieuw contact en evalueren jullie hoe het is gegaan. Eventuele vragen die je hebt op basis van de datingervaringen die je hebt opgedaan na sessie twee kun je dan natuurlijk ook nog stellen.
Dit gesprek vindt plaats via telefoon of webcam.

Personal Coaching kost 299,95. Aanvragen? Log dan eerst in.
Nog geen profiel bij e-Matching? Maak dan eerst (gratis) je profiel aan.
uitsluiten?
Die kan jou dan niet meer zien of benaderen.
annuleren
annuleren
annuleren
Controleer je gegevens
Naam
:
Woonplaats
:
Rekeningnr.
:
Je geeft Focus Internet BV opdracht tot automatische incasso van 21,95 per maand. Controleer de bestelling voor je verder gaat. Na betaling gaat het lidmaatschap direct in. Klik hier voor de algemene voorwaarden.
annuleren
Titel
Tekst tekst tekst tekst tekst tekst