MA
21/01/2019
door:
DatingCoach Irma
Datingkwesties
Als daten een kwelling si geworden, is het misschien toch beter om (even) te stoppen.
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma vragen van e-Matchers. A. wordt keer op keer afgewezen en vraagt zich af of ze het online daten maar helemaal moet opgeven. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!

Na vele jaren met tussenpozen actief te zijn geweest op de datingsites, vraag ik me nu af wanneer het tijd is om het helemaal op te geven. 
Ik ben een normaal uitziende vrouw, slank, intelligent, zelfstandig (ook financieel), heb genoeg te bieden, en toch word ik keer op keer afgewezen. Is er een moment waarop je tegen jezelf moet zeggen: 'Dit gaat nooit meer lukken?’.

A lees meer...
DO
17/01/2019
door:
Redactie (Anne)
Ledenpoll
Hoe snel spreek jij af voor een eerste date?
Twee weken geleden vroegen wij jullie in een Ledenpoll hoe snel jullie afspreken voor een eerste ontmoeting. Je wilt niet al te lang wachten met een 'real life ontmoeting', anders bestaat de kans dat je een ideaalbeeld in je hoofd hebt gecreéerd van de ander en dan kan hij/zij eigenlijk alleen maar tegenvallen. Maar als je te snel afspreekt, weet je eigenlijk nog (bijna) niets van elkaar en weet je dus ook niet of jullie wel echt een match (kunnen) zijn. Lees verder om te zien hoe de stemmers op de Ledenpoll denken over het plannen van zo'n eerste ontmoeting. lees meer...
MA
14/01/2019
door:
DatingCoach Irma
Datingkwesties
Om vervelende toestanden te vermijden kun je ook gewoon vragen of je de ander mag kussen.
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma vragen van e-Matchers. R. heeft al een aantal keer meegemaakt dat als een date gezellig was, de man meteen wilde zoenen, iets wat zij zelf alleen wil doen als ze verliefd is en iemand vertrouwt. Ze vraagt zich af of haar denkwijze raar is. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!

Weet je wat mij opvalt? Dat wanneer ik aan het daten ben - je een leuke tijd met elkaar hebt en het is heel gezellig - de man er dan maar vanuit gaat dat het oké is om te zoenen. Ik krijg de indruk dat het iets is wat als vanzelfsprekend is om dat te doen. Ik heb het regelmatig, dat ik die persoon in kwestie moet `remmen` door te vertellen dat ik daar eerst zelf verliefd voor moet zijn en dat er vertrouwen aanwezig moet zijn voordat ik daar aan begin. Die combinatie is voor mij heel belangrijk voordat ik met een man ga zoenen. Het is wel eens gebeurd dat de lippen van een man plots op mijn mond vond. Zoenen beschouw ik als iets heel intiems. Schijnt dat de mannen waar ik mee date hier heel anders over denken. Ben ik de enige die er zo over denkt?
 - R lees meer...
 nieuwer
 
ouder