MA
19/02/2018
door:
DatingCoach Irma
Datingkwesties
Wil je geen nieuwe contacten, 'sluit' dan tijdelijk te profiel door het te verbergen.
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma twee vragen van e-Matchers. Dit keer is dat de vraag van een man die liever anoniem blijft. Hij vraagt zich af hoe je (beleefd) kunt laten weten dat je geen behoefte hebt aan contact met iemand. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!
Hoe geef ik aan dat ik in gesprek ben met iemand en dus geen behoefte heb aan meer contact, of contactpogingen? Zeg maar dat mijn profiel even niet zichtbaar is of uit de ‘etalage' is gehaald? Ik vraag dit omdat ik regelmatig antwoorden krijg waarin een andere conversatie eerst afgerond moet worden, voordat ik in beeld kan komen.
 - Anoniemlees meer...
DO
15/02/2018
door:
DatingCoach Irma
Datingkwesties
'Bouw' eerst een relatie op voordat je aanstuurt op een afspraakje.
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma twee vragen van e-Matchers. Dit keer is dat de vraag van R. Hij krijgt almaar afwijzingen en vraagt zich af of hij iets verkeerd doet. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!
Ik ben nu een paar maanden lid van e-Matching geweest. Heb een aantal pogingen gedaan om iets af te spreken met een vrouw, maar werd meestal direct of na enige tijd afgewezen. Dat is bepaald niet goed voor een mens z’n zelfvertrouwen. Je zou zeggen, als vrouw zijnde, die een berichtje krijgt en daarbij een verzoek tot afspraak: 'Nou ja, kom op, geef die man een kans’. Maar werkelijk alleen maar afwijzingen. Misschien doe ik iets verkeerd, misschien kan jij er iets over zeggen.
 - R lees meer...
MA
12/02/2018
door:
Redactie (Anne)
Ervaringen
Heb jij jouw nieuwe liefde via e-Matching gevonden? Laat het ons weten!
Zoals jullie waarschijnlijk al weten plaatsen wij iedere maand een ervaringsverhaal van een van onze (oud-)leden op e-Matching. Wij merken dat deze verhalen het vaak goed doen, omdat ze herkenbaar zijn of omdat ze hoop bieden voor die leden die het even niet meer zien zitten. Maar wij zijn altijd op zoek naar meer verhalen van e-Matchers. Wees dus niet bang om jouw date-ervaringen met ons te delen! lees meer...
 nieuwer
 
ouder