Laat de foto hier los om te uploaden
Uploaden van foto hier niet mogelijk
Inschrijven

In 5 minuten leuker en slimmer daten

In e-Matching zijn veel leuke singles actief die goed kunnen aansluiten bij jouw zoekwens. Wil jij Úcht baat hebben bij jouw inschrijving, wacht dan niet af maar neem zelf het initiatief. Leuke profielen krijg je via e-Matching met een paar klikken in beeld, en een reactie is ook zo gestuurd. Als je geluk hebt klikt het direct en verloopt alles verder vanzelf. Maar helaas gaat het meestal toch net iets moeilijker. Irma Ellens Maat, datingcoach van e-Matching geeft je enkele tips, van het maken van je profiel tot het eerste afspraakje, zodat je succesvoller kunt e-Matchen.

1 - Profiel: Wees informatief en positief

Een goed eigen profiel is positief opgesteld (geloof in jezelf!) maar geeft wel eerlijk weer wie jij bent. Als je je anders voorstelt dan je in werkelijkheid bent, is er niet alleen later een teleurstelling te verwachten, maar komen ook de verkeerde mensen op je af.

2 - Plaats de juiste foto's

Een foto levert meer aandacht op voor jouw profiel, maar leidt niet automatisch tot betere matching. Kies bewust of je foto's wilt plaatsen. Als je anoniem wilt blijven of niet op je uiterlijk beoordeeld wilt worden dan bestaat er de optie om je foto 'niet zichtbaar' te plaatsen. Je kunt je foto dan wel versturen binnen e-Matching, maar deze is niet zichtbaar bij je profiel.

3 - Matchen: Niet te smal, niet te breed

Zoek niet te "smal" en laat je niet te veel leiden door foto's. Soms is een tegenpool juist jouw ideale partner of blijkt iemand die jij niet zo knap vindt bijvoorbeeld wel onweerstaanbaar geestig. Vertrouw dus behalve op de matchcomputer ook op je intu´tie.

4 - Contact leggen: Mail met aandacht, de sleutel tot succes

Je eerste bericht is een daalder waard. Spreek iemand persoonlijk aan en laat ook iets van jezelf zien. Vergeet daarbij niet dat de meeste mensen het belangrijk vinden dat je goed Nederlands schrijft. In het algemeen is het belangrijk dat uit het mailtje spreekt dat je er zorg aan hebt besteed. Behandel de ander alsof je het zelf bent. Als je een contact niet wilt voortzetten of je hebt al direct geen interesse, laat dat de ander weten. Iemand afwijzen is misschien even lastig, maar je eerlijkheid wordt op prijs gesteld. e-Matching biedt je een handige tool waarmee je snel een goed afwijzingsbericht kunt samenstellen en versturen. Je vindt de link bij elk ontvangen bericht in je mailbox op de site. De e-Matching datingsite is zo opgezet dat je privacy gewaarborgd is. Het uitwisselen van een (e-mail) adres of telefoonnummer is je eigen verantwoordelijkheid, wij raden je aan dat enige tijd uit te stellen. Alle gegevens uitwisselen kan altijd nog.

5 - Afspreken: Wacht niet te lang en hou het leuk - leuker en slimmer daten

Pas bij een 'afspraakje' weet je of het echt klikt. Maar haast je niet, je hebt alle tijd om eerst rustig en anoniem je contact te verdiepen. Leer elkaar een beetje kennen en bespreek dan samen na een tijdje waar en wanneer je wil afspreken. Tip: spreek de eerste keer niet bij iemand thuis af, maar in een leuk rustig cafeetje. Dat is comfortabeler als je elkaars type niet helemaal blijkt te zijn.
uitsluiten?
Die kan jou dan niet meer zien of benaderen.
annuleren
annuleren
annuleren
Controleer je gegevens
Naam
:
Woonplaats
:
Rekeningnr.
:
Je geeft Focus Internet BV opdracht tot automatische incasso van 21,95 per maand. Controleer de bestelling voor je verder gaat. Na betaling gaat het lidmaatschap direct in. Klik hier voor de algemene voorwaarden.
annuleren
Titel
Tekst tekst tekst tekst tekst tekst