MA
03/12/2018
door:
DatingCoach Irma
Column
Tijdens kerst lekker thuis op de bank met een kop thee en kerstkransjes klinkt eigenlijk ook niet verkeerd...
Iedere maand staat een thema omtrent dating en relaties centraal in het redactionele gedeelte van e-Matching. Deze maand is dat 'eenzaamheid', een onderwerp dat ieder jaar wel weer terug komt en het is iets waar veel singles vooral tijdens de feestdagen extra last van hebben. DatingCoach Irma schreef er een mooie column over. Heb je zelf een vraag over dating of relaties voor Irma, stuur hem dan in door een reactie te plaatsen onderaan deze tekst! lees meer...
MA
26/11/2018
door:
Redactie (Anne)
Datingkwesties
Datgene dat jij kunt bieden aan een partner en jouw eisen waaraan die partner moet voldoen moet in balans zijn.
Eisenlijstjes, we hebben het er al regelmatig over gehad in het redactionele gedeelte van e-Matching. En dan vooral over de ergernis van veel leden, namelijk te lange eisenlijstjes. Meestal geven we als tip: als het geen harde eis is (zoals roken of leeftijd), laat het dan weg. Dit advies gaf DatingCoach Irma afgelopen week aan een van onze leden. Maar hier kregen we wat reacties op die eigenlijk tegen ons 'standaardadvies' in gaan. lees meer...
DO
22/11/2018
door:
DatingCoach Irma
Datingkwesties
Als je nooit een date hebt, is het lastig om de moed erin te houden, maar laat je hierdoor niet uit het veld slaan en blijf doorzetten!
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma vragen van e-Matchers. R. vraagt zich af hoe je de moed in online daten houdt als je nooit een date hebt? Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!

Hoe moet je de moed erin houden als je nooit een date hebt? Na mijn scheiding hoopte ik af en toe een leuke vrouw tegen te komen tot ik de ware had ontdekt, maar ik kom helemaal geen vrouwen tegen. Het hoogst haalbare lijkt een afwijzing maar zelfs dat zit er meestal niet in. Mijn profiel aanpassen, verschillende leeftijden, zoeken in de hele zuidelijke helft van Nederland, het maakt allemaal niet uit. Ik heb ook speeddating geprobeerd, ben ook drie maanden gestopt met e-Matching, nu weer begonnen maar weer hetzelfde resultaat. Heb je een tip?
- R lees meer...