DO
13/12/2018
door:
Redactie (Anne)
Datingkwesties
Merk je dat je relatie doodbloedt, maar zit je volgende partner al klaar? Dan kan het zijn dat je aan 'relatiehoppen' doet.
Iedereen kent wel iemand die altijd in een relatie zit. En dan niet maar één lange relatie, maar deze persoon lijkt van relatie in relatie over te gaan. Misschien ben je dit zelf wel. Op het eerste gezicht lijkt dit geen slechte situatie, je hebt altijd iemand om de leuke dingen in het leven mee te delen. Maar er kan ook een schaduwkant aan dit fenomeen 'relatiehoppen' zitten. lees meer...
MA
10/12/2018
door:
DatingCoach Irma
Datingkwesties
Je hoeft niet meteen vlinders in je buik te hebben tijdens een date, deze kunnen later ook nog komen.
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma vragen van e-Matchers. E. heeft een leuke eerste date gehad, maar miste wel de chemie en spanning tussen haar en haar date. Ze vraagt zich af of ze dat wel moet verwachten op een eerste date. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!

Ik heb gisteren voor het eerst gedatet met een leuke man met wie ik vier weken had geappt. Het was gezellig, gesprekstof genoeg voor nog een date en heel veel overeenkomsten. Maar ik miste wel de kriebels, de chemie, de spanning. Hoe realistisch is het om dat op een eerste date te verwachten? Hoeveel waarde moet je eraan hechten? Ik vind het echt lastig.
- E lees meer...
DO
06/12/2018
door:
Redactie (Anne)
Ledenpoll
Te druk om te daten tijdens de feestdagen, of ga je dan juist actiever op zoek?
Met de drukte van de feestdagen in aantocht - en met pakjesavond net achter de rug - hebben veel singles wel iets anders aan hun hoofd dan online daten. Bijna alle datingsites zien dat het vlak voor en tijdens kerst en Oud en Nieuw wat rustiger wordt qua inschrijvingen en sitebezoekers. In de eerste weken van het nieuwe jaar is er vaak weer een toename in het aantal leden, allemaal singles die waarschijnlijk niet nog een keer de feestdagen zonder partner willen vieren. Wij zijn erg benieuwd of jullie het op datinggebied ook rustiger aan doen tijdens de feestdagen. Laat het ons weten door te stemmen op onderstaande Ledenpoll! lees meer...