DO
03/01/2019
door:
Redactie (Anne)
Ledenpoll
Hoe snel spreek jij af voor een eerste date?
Nieuw jaar, nieuwe kansen! De eerste weken na kerst en oud & nieuw zijn vaak de drukste weken voor datingsites. Singles gaan massaal op zoek naar een nieuwe liefde, wat ook goed nieuws is voor onze 'bestaande' leden, omdat het aanbod op de site daardoor ook stijgt. En als je een leuke match hebt gevonden met wie het online klikt, hoe snel spreek je dan met elkaar af voor een eerste date? Laat het ons weten door de Ledenpoll van deze maand in te vullen! lees meer...
MA
24/12/2018
door:
Redactie (Anne)
Datingtips
Tijd om dat stof van je dateprofiel af en te blazen en er weer met frisse moed tegenaan te gaan!
Het is goed om af en toe eens kritisch naar je profielteksten en foto's te kijken. Is alles nog up-to-date? Heb je wat andere foto's waar je (nog) leuker op staat of die net wat meer aandacht trekken? Zijn je hobby's nog hetzelfde? Vaak vergeten mensen die al langere tijd ingeschreven staan om hun profiel 'bij te houden'. De kans bestaat daardoor dat de juiste mannen/vrouwen jouw profiel overslaan of niet kunnen vinden en dat wij je niet-passende matches/nieuwe profielen toesturen. Tijd voor een opfriscursusje dus! lees meer...
MA
17/12/2018
door:
DatingCoach Irma
Datingkwesties
Als iemand zijn/haar nummer (nog) niet wil geven, ga deze dan niet googlen, dit is een inbreuk op de privacy van de ander!
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma vragen van e-Matchers. K. heeft expres haar telefoonnummer niet gegeven aan een nieuw contact omdat ze eerder al eens telefonisch is lastig gevallen door een date. Nu heeft haar nieuwe date via Google toch haar nummer gevonden en haar gebeld. K. vraagt zich af wat ze nu moet doen. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!

Vandaag een nare ervaring: ene H. met wie ik sinds een paar dagen contact heb vroeg zaterdag jl. om mijn telefoonnummer. Omdat ik daar een hele nare ervaring mee heb (eerder gestalkt door een e-Matcher die ik te snel mijn telefoonnummer gaf) heb ik hem gezegd dat ik dat nog niet wilde. Reden uitgelegd. Hij gaf me zijn telefoonnummer en ik zou hem, als de tijd rijp was, zelf bellen.
Vandaag kreeg ik opeens een anonieme oproep. Je raadt het: van H. Hij had me blijkbaar gegoogeld en was achter mijn nummer gekomen. Ik vind dit zo over de grens: ik had hem verteld wat me deed aarzelen en ik zou contact opnemen als ik me daar goed bij voelde. Ondertussen hadden we gewoon via de site contact.
In mijn ogen respecteert hij mijn grenzen niet. Waarom doen mannen dit? Ik ben nu huiverig om contact met hem op te nemen want als hij die ene wens al niet respecteert waar eindigen we dan? Ik heb hem al gemaild dat ik niet blij ben met zijn actie en dat ik na ga denken over een vervolg (of niet). Vinden jullie mij overdreven?

- K lees meer...