DO
21/02/2019
door:
Redactie (Anne)
Ledenpoll
Als het klikt kan het zomaar gebeuren dat jullie uiteindelijk bij elkaar in bed belanden...
Anderhalve week geleden stelden wij in onze Ledenpoll de vraag: hoe lang wacht je voordat je met een potentiŽle partner naar bed gaat. Ruim 800 leden hebben hun stem uitgebracht, met nogal uiteenlopende antwoorden. Vooral het verschil tussen mannen en vrouwen kwam duidelijk naar voren. Benieuwd naar de uitslag? Je vindt hem in dit artikel. lees meer...
MA
18/02/2019
door:
DatingCoach Irma
Datingkwesties
Na een verbroken relatie weer gaan daten, hoe weet je of je er klaar voor bent?
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma vragen van e-Matchers. Dit keer een vraag van S. die zich afvraagt hoe je weet of je weer klaar bent voor een nieuwe liefde na een relatiebreuk. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!

Hoe weet/voel je dat je toe bent aan een nieuwe relatie als je uit een verbroken relatie komt? Ik weet dat het voor ieder verschillend is qua tijd, maar ik krijg sterk de indruk dat dat het gevoelsmatig vrij universeel is.
†- S lees meer...
MA
11/02/2019
door:
DatingCoach Irma
Datingkwesties
Zijn die 'bezette' bezoekers voyeurs, of zit er iets anders achter?
Iedere maand beantwoordt DatingCoach Irma vragen van e-Matchers. L. vraagt zich af waarom mannen haar profiel nog meerdere keren bekijken terwijl ze eigenlijk al aan het daten zijn met iemand anders. Heb jij ook een vraag voor Irma? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!

Wat mij bezig houdt, is het volgende: je ziet dat iemand meerdere keren je profiel bekijkt, maar verder geen actie onderneemt. Dan denk ik: dan ga ik een berichtje sturen omdat ik diegene ook wel interessant vind. Nu komt het vreemde, die persoon heeft nog dezelfde dag jouw profiel bekeken en reageert vervolgens als antwoord op mijn bericht: ik ben al met iemand anders aan het daten...†Dit is niet ťťn keer gebeurd maar meerdere keren. Zijn dit voyeurs? Wat doen deze mannen op deze site voor hoger opgeleiden? Ik ben serieus maar krijg het gevoel de enige te zijn die eerlijk is. Ik kan heel goed een afwijzing aan, blijf alsjeblieft eerlijk en verzin geen flauwe smoezen.†Ik houd vol.
†- L lees meer...