DO
15/08/2019
door:
DatingCoach Irma
Zomervragen
Bedoelen ze met ondeugend zijn dat ze graag grappen uithalen met anderen, of toch iets anders?
In de zomer beantwoordt DatingCoach Irma elke week een vraag van een e-Matcher. C. ziet regelmatig dat mannen zichzelf 'ondeugend' noemen in hun profiel, ze vraagt zich af wat ze hier precies mee bedoelen. Zelf ook een vraag voor de DatingCoach? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!

Met enige regelmaat lees ik in de profielomschrijving van mannen dat ze ook wel ondeugend zijn. Ik vraag me dan altijd af of dit codetaal is voor bijzondere cq. spannende seks, misschien ook wel richting SM. Ik neem aan dat het niet gaat over belletje trekken, een appeltje pikken bij de boer of met je vinger stiekem een lik uit de jampot nemen. Wat wordt hier eigenlijk mee bedoeld? Voor mij is het een reden om reserve te hebben bij zo'n man aangezien ik geen belangstelling heb voor SM of parenclubs of iets dergelijks.
- C lees meer...
MA
12/08/2019
door:
Redactie (Anne)
Ervaringen
Heb jij jouw nieuwe liefde via e-Matching gevonden? Laat het ons weten!
Zoals jullie waarschijnlijk al weten plaatsen wij iedere maand een ervaringsverhaal van een van onze (oud-)leden op e-Matching. Wij merken dat deze verhalen het vaak goed doen, omdat ze herkenbaar zijn of omdat ze hoop bieden voor die leden die het even niet meer zien zitten. Maar wij zijn altijd op zoek naar meer verhalen van e-Matchers. Wees dus niet bang om jouw date-ervaringen met ons te delen! lees meer...
DO
08/08/2019
door:
DatingCoach Irma
Zomervragen
Wachten op reacties die (waarschijnlijk) toch niet gaan komen is een van de grootste ergernissen onder online daters.
In de zomer beantwoordt DatingCoach Irma elke week een vraag van een e-Matcher. J. vraagt zich af waarom het nog steeds zo moeilijk lijkt voor leden om te reageren op een contactverzoekje. Zelf ook een vraag voor de DatingCoach? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!

Helaas heb ik geen goede ervaring met het sturen van een eerste mailtje naar andere leden. Meerdere malen ontving ik geen antwoord na een zorgvuldig geschreven bericht. Ik moet eerlijk bekennen dat voor mij het plezier van online daten er aardig vanaf is. En dat vind ik jammer. Zou het voor de hoger opgeleiden bij e-Matching niet verplicht moeten zijn een antwoord te sturen na het ontvangen van een berichtje? Dat zou wat mij betreft een voorwaarde mogen zijn als je lid wordt op deze (serieuze) site. Netjes met elkaar omgaan is toch een kleine moeite, nietwaar? Volgens de profielen zijn we immers allemaal in het bezit van uitstekende normen en waarden.
- J lees meer...