MA
05/08/2019
door:
Redactie (Anne)
Veelgestelde vragen
Eindelijk antwoord op één van de meest gestelde vragen!
Onze klantenservice staat zeven dagen per week klaar om vragen van e-Matchers te beantwoorden. Regelmatig komt het voor dat leden dezelfde vraag stellen, hierdoor kwamen wij op de redactie op het idee om eens in de zoveel tijd een van die 'frequently asked questions' te beantwoorden in een artikel op e-Matching.nl. Vandaag de vraag: 'Wat is 'anoniem zoeken' precies?' lees meer...
DO
01/08/2019
door:
DatingCoach Irma
Zomervragen
Twijfel niet en vraag hem gewoon of hij nog een keer met je wil daten!
In de zomer beantwoordt DatingCoach Irma elke week een vraag van een e-Matcher. Hennetje vraagt zich af of het niet te direct is om als vrouw aan te sturen op een tweede afspraak. Zelf ook een vraag voor de DatingCoach? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!

Ik heb een vraag i.v.m. een tweede afspraak na een eerste date. Kun je als vrouw een voorstel doen voor een tweede afspraak? En vermelden dat je het een leuke man vindt en dat je het heel gezellig heb gevonden? De man in kwestie reageert momenteel niet op mijn mail! Is deze wijze van communiceren te direct, wat een man evt. zou kunnen afschrikken? Wat voor advies zou u geven? Wat kan ik hier evt. nog aan veranderen? Graag uw advies!
- Hennetje lees meer...
DO
25/07/2019
door:
DatingCoach Irma
Zomervragen
De meeste relaties beginnen met leuke dingen doen samen, dat is juist een fijne manier van elkaar leren kennen.
In de zomer beantwoordt DatingCoach Irma elke week een vraag van een e-Matcher. Aegidius vraagt zich af wat mensen precies bedoelen als ze in hun profiel zetten dat ze een partner zoeken om 'leuke dingen' mee te doen. Zelf ook een vraag voor de DatingCoach? Laat deze dan achter door op de 'reageer-knop' te klikken onderaan dit bericht!

In veel profielen zie ik staan: ik zoek iemand om samen te genieten van de leuke dingen van het leven. Ogenschijnlijk duidelijk, maar wat moet ik daaronder verstaan? Is het samen musea, tentoonstellingen, theater, schouwburg bezoeken of vind de ander hier bergwandelen, golfen, zeilen enz onder vallen. Of is het samen weekendjes weg en samen vrijen. Is het ook een signaal dat de ander geen samenwoningsrelatie zoekt? Kortom, wat op het eerste gezicht duidelijk lijkt, roept bij mij toch vragen op. Die kan je natuurlijk stellen in de verkennende fase, maar ik prefereer duidelijke profielen.
- Aegidius lees meer...