Laat de foto hier los om te uploaden
Uploaden van foto hier niet mogelijk
Inschrijven

Wat is er allemaal te doen voor singles (deel 1)

19/08/2021 Redactie (Anne)
DATINGTIPS

groep singles onderneemt leuke activiteiten samen
Nu de wereld weer langzaam open gaat, is het tijd om alle 'gemiste' kansen in te halen. We hebben ruim anderhalf jaar een hoop leuke dingen moeten laten, hoog tijd om daar verandering in te brengen. We zijn heel blij met alle singles die e-Matching hebben gekozen om een nieuwe liefde te vinden, maar willen jullie ook graag wijzen op alle andere 'datevormen' die bestaan buiten de veilige 'e-Matching bubbel'. Daarom zijn wij in gesprek gegaan met een aantal leuke organisaties die reisjes en activiteiten voor singles organiseren, en in dit artikel belichten we er een paar!

Funbreaks.nl
Funbreaks.nl organiseert groepsreizen en activiteiten voor singles tussen de 25 en 65 jaar. De organisatie heeft een hoop uitdagingen voor de kiezen gekregen, vertelt eigenaresse Eva Wentink. "Door de diverse maatregelen hebben we de afgelopen anderhalf jaar natuurlijk veel activiteiten en reizen moeten verplaatsen naar een later tijdstip waarop het (hopelijk) wel door kon gaan."

Dit was uiteraard vervelend voor de organisatie zelf, maar zeker ook voor singles die graag iets willen ondernemen. "Iedereen is er echt aan toe om weer nieuwe mensen te ontmoeten, om Covid-19 even te vergeten en weer over gewone dingen te praten", aldus Wentink.

"Iedereen is er echt aan toe om weer nieuwe mensen te ontmoeten, om Covid-19 even te vergeten en weer over gewone dingen te praten."

Gelukkig kunnen er nu steeds meer activiteiten van Funbreaks.nl doorgaan. Zo kunnen er weer singlesreizen gepland worden in binnen- en buitenland, en het activiteitenaanbod breidt ook steeds meer uit. Wentink: "Je kunt bij ons terecht voor zowel actieve als minder actieve uitjes, voor elke single zit er wel een geschikte activiteit of reis tussen. En we houden ons uiteraard aan alle geldende coronamaatregelen!"

Benieuwd naar het complete aanbod van Funbreaks.nl? Neem dan vooral even een kijkje op hun site!

Single-events.org
Via Single Events kun je leuke singles ontmoeten in de leeftijdscategorieën 40, 50 en 60+. Je kunt je aanmelden voor een uitstapje, maar kunt ook in de community zoeken naar een leuke single of zelf singles uitnodigen voor een groepsactiviteit. Petra Haarman is in 2009 begonnen met het organiseren van borrelavondjes, wandelingen en singlesweekenden. Ook kun je mee doen met Singlecafés, Wandelcafés, Singleparty's en weekenden weg die Petra Haarman sinds 2009 voor haar bedrijf Single Event organiseert.

Sinds maart vorig jaar vielen echter de meeste activiteiten stil. "Ook viel het live afspreken via de site stil. Men moest zo veel mogelijk thuis blijven. Online afspreken kon nog wel. Daarom heb ik in die tijd veel tips gedeeld, over wat je nog wel met elkaar kon doen. Zoals online 'samen' eten, borrelen of buitensporten of wandelen met kleine groepjes. In die tijd organiseerde ik wel zelf nog wandelingen voor kleine groepjes."

Nu veel weer mogelijk is, ziet Haarman ook dat iedereen er echt aan toe is om er weer op uit te gaan. "Nu veel weer mogelijk is, zie je dat de mensen op de site weer veel actiever worden. En ook dat zij weer volop naar haar wekelijkse wandelingen komen. Maar ook naar borrels en weekenden. Veel singles zijn er echt aan toe om er weer op uit te trekken en leuke mensen te ontmoeten en wie weet een leuke date."

"Veel singles zijn er echt aan toe om er weer op uit te trekken en leuke mensen te ontmoeten en wie weet een leuke date."

Wandelen is dé vrijetijdsbesteding van het coronajaar geworden en Single Events organiseert ook bijna wekelijks groepswandelingen. Maar communityleden kunnen ook zelf wandelingen organiseren, dus opties genoeg. Ook staan er weer borrels en danscafés op de planning en zijn er weer leuke weekenden gepland, waar je met een groep van zo'n 15 á 20 singles in een huis of hotel veel gezelligheid beleeft met elkaar tijdens leuke activiteiten, zoals wandelen, fietsen en dansen. En samen op pad en op vakantie is leuker dan alleen toch!

Benieuwd naar het complete aanbod van Single Events? Neem dan een kijkje op hun site!
uitsluiten?
Die kan jou dan niet meer zien of benaderen.
annuleren
annuleren
annuleren
Controleer je gegevens
Naam
:
Woonplaats
:
Rekeningnr.
:
Je geeft Focus Internet BV opdracht tot automatische incasso van 21,95 per maand. Controleer de bestelling voor je verder gaat. Na betaling gaat het lidmaatschap direct in. Klik hier voor de algemene voorwaarden.
annuleren
Titel
Tekst tekst tekst tekst tekst tekst