Inschrijven

*melding_main*
e-Matching als beste datingsite getest

Datingsite voor hoger opgeleiden

e-Matching is de grootste datingsite in Nederland voor hoger opgeleiden. Benieuwd naar wat e-Matching te bieden heeft? Schrijf je hieronder dan gratis in!

  • Gratis berichten beantwoorden
  • Handmatig gekeurde profielen
  • Kennismakingsactie: gratis 3 contacten
Actief lidmaatschap van 10,83 tot 19,95 per maand

Grootste online datingsite voor hoger opgeleiden

Al sinds 1998 is e-Matching de grootste en meest toonaangevende datingsite voor hoger opgeleiden. Met heldere prijzen, een telefonische helpdesk en handmatig gekeurde profielen weet u altijd waar u aan toe bent!

Wees succesvol met het vinden van een partner

Veel singles die zich afgelopen jaren op e-Matching hebben ingeschreven, hebben succes gehad. Veel van onze leden hebben hun relatie gevonden op deze datingsite. Bent u de volgende?

Veilig en vertrouwd

Bij e-matching bent u er van verzekerd dat uw gegevens goed zijn beveiligd, elk bezoek van u aan de site verloopt via een beveiligde verbinding. Daarnaast zijn wij ook lid van Thuiswkinkel.org wat u nog meer zekerheid geeft.

Handmatige controle

Alle profielen en foto's op onze datingsite worden handmatig gecontroleerd. Hierdoor zult u alleen goedgekeurde profielen aantreffen op onze datingsite.

Hoe werkt e-Matching?

e-Matching is zonder twijfel een unieke datingsite. Wij hechten veel waarde aan echte en actieve profielen. Om die reden controleren wij alle profielen en foto's handmatigheid. Daarnaast is het zo dat ook gratis leden gewoon berichten kunnen sturen naar diegenen van wie ze een bericht ontvangen hebben. Dit maakt dat veel nieuwe leden via mond-tot-mond reclame bij ons komen.

Ook overtuigd van e-Matching als uw datingsite?

De beste datingsite in de VARA Kassa datingtest

Niet voor niets zijn wij als beste getest in de datingtest van Kassa (VARA). In tegenstelling tot een groot aantal andere datingsites bieden wij heldere prijzen en een goede klantenservice. Hierdoor weet u waar u aan toe bent!
*melding_content*
In 5 minuten online

Maak nu kennis met e-Matching

Ik ben een
Ik zoek een
Nickname
E-mailadres
onzichtbaar voor andere leden
Voorletters / naam
onzichtbaar voor andere leden
actievoorwaarden.
voorwaarden
30000
999000
999000
999000