Inschrijven

terug

Ledenpoll: Voel jij je wel eens eenzaam?

Do 03/10/2019 Redactie (Anne)
POLL

De donkere maanden komen er weer aan en dan kunnen de eenzame gevoelens die je (wellicht) al had nog sterker worden. Bijna iedere single voelt zich wel eens eenzaam of alleen. Maar een kleine groep ervaart het alleen zijn echt als een probleem. De gevoelens van eenzaamheid kunnen de overhand krijgen waardoor hun hele dagelijkse leven er onder te lijden heeft. Hoe zit dat bij jullie? Laat het weten door te stemmen op onze Ledenpoll!

  • Uitslag
  • Mannen
  • Vrouwen
Nee, nooit
Soms
Regelmatig
Vaak
Ja, altijd
Voel jij je wel eens eenzaam?+ Reacties

"Even een reactie op de stelling. Ik ben nu 6 jaar weduwnaar en moet zeggen dat ik mijn lief nog steeds mis. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik me eenzaam voel. Ik heb een leuke drukke baan als interieuradviseur waarbij ik ook bij klanten thuis kom om advies te geven. De aankomende kerstdagen ervaar ik altijd als beladen en word het gemis iets heftiger. Daarom ga ik de kerstdagen en jaarwisseling altijd in Egypte doorbrengen waar ik volop kan duiken en leuke mensen ontmoet, mijn kinderen en kleinkinderen begrijpen dat en juichen dit ook toe, mocht er iemand zijn die mij wil vergezellen dan sta ik daar voor open..."
- Oldtimer

"Eenzaamheid komt trouwens niet alleen bij singles voor, hoor! Ik kom uit een relatie, waarin ik me vaker eenzaam voelde dan nu ik 'alleen' ben."
- Mia26562

"Oei, wat tragisch dat bijna een kwart van de respondenten zich eenzaam voelt! Het hebben van een partner is toch geen voorwaarde voor je niet eenzaam voelen? Ook ik was eenzaam in mijn relatie en ben inmiddels gelukkig met mijn eigen gezelschap, familie en sociale netwerk. Dat een leuke partner iets toevoegt... dat zéker!"
- Zomer55

"Op de vraag voel jij je wel eens eenzaam? Mijn antwoord was soms. Echter zou ik liever zeggen dat ik mij wel eens alleen voel. In mijn beleving is dat anders als eenzaam. Ik ben gelukkig met mijn leven, maar mis een lief en dan zijn er momenten dat ik mij alleen voel."
- Aphrodite

"Ja, ik voel mij af en toe behoorlijk eenzaam, niet sociaal eenzaam want ik doe leuk werk en ontmoet veel mensen, maar meer emotioneel eenzaam. Ik mis het lichamelijk contact wat hoort bij een relatie. Ik heb ruim 20 jaar een relatie gehad en nu al weer 2,5 jaar niks, dat valt niet mee. Af en toe voelt dat alsof de lucht uit je longen wordt geperst en daarvoor niks in de plaats komt. maar ik ben niet de enige die dit heeft. Onderzoek leert dat 50% van de mensen wel eens een probleem heeft met eenzaamheid. Behalve dat ik lid ben geworden van deze site ben ik ook bezig om een app te bouwen die mensen anderen laat vinden met dezelfde interesses en hen mogelijkheden geeft om met elkaar in gesprek te raken. Deze app onderscheid zich van andere apps doordat het locatie gebonden is en er niet met profielen en foto's wordt gewerkt. Mocht ik niemand vinden dan kan ik in ieder geval zeggen dat ik er alles aan gedaan heb, haha."
- wijnz
+
ok
uitsluiten?
Die kan jou dan niet meer zien of benaderen.
annuleren
annuleren
Controleer je gegevens
Naam
:
Woonplaats
:
Rekeningnr.
:
Je geeft Focus Internet BV opdracht tot automatische incasso van 19,95 per maand. Controleer de bestelling voor je verder gaat. Na betaling gaat het lidmaatschap direct in. Klik hier voor de algemene voorwaarden.
annuleren