Inschrijven

terug

Uitslag Ledenpoll: Wat gaan jullie doen op Valentijnsdag?

Ma 13/02/2017 Redactie (Anne)
LEDENPOLL

Morgen is het Valentijnsdag, voor sommigen dé dag om die ene leuke man of vrouw te laten weten wat je voor hem of haar voelt. Anderen zien Valentijnsdag als een 'uitvinding' van bedrijven om geld te kloppen uit de zakken van hopeloze romantici. Vorige week vroegen wij in onze Ledenpoll wat jullie plannen zijn voor Valentijnsdag. Vandaag geven we de uitslag!

Een normale dinsdag
Veel van de stemmers zien Valentijnsdag gewoon als een dag als alle andere dagen. Dinsdag is dan ook niet de ideale dag om een romantische date te plannen, de meesten zullen de dag erna gewoon weer moeten werken.

Daarnaast geeft een aantal van jullie aan Valentijnsdag commercieel gedoe te vinden. Toegegeven, het wordt ook wel steeds erger met al die 'romantische' kaarten en cadeautjes die al weken voor Valentijnsdag in de winkels liggen. In sommige steden doet zelfs McDonald's mee met de hele Valentijnshype. Bij de McDonald's in Enschede konden verliefde stelletjes een mooi tafeltje reserveren voor hun speciale date. We zeggen konden, want het restaurant is al helemaal volgeboekt! Lekker romantisch...

In sommige steden doet zelfs McDonald's mee met de hele Valentijnshype.

Hopen op een leuke date
Toch zijn er nog een hoop e-Matchers die hopen een leuke date te scoren voor morgen. Een klein aantal van de stemmers heeft dat afspraakje ook al gepland, we hopen dat de rest nog gaat volgen. Want stiekem is het toch wel leuk om een date te hebben met Valentijnsdag. Al is het alleen maar zodat je kunt genieten van dat heerlijke 'Valentijnsmenu voor twee' bij je favoriete restaurant.

Wat gaan jullie doen op Valentijnsdag?

(klik op een balk om de antwoorden uitgesplitst naar man/vrouw te zien)

Ik ga wat leuks doen met iemand die ik hier heb ontmoet
5%
Nu nog niets, maar ik hoop dat daar nog verandering in komt
38%
Valentijnsdag is gewoon een dag als alle andere dagen voor mij
25%
Niets, ik vind Valentijnsdag commercieel gedoe
25%
Anders, namelijk... (laat een reactie achter)
6%+ Reacties

"Op zich denk ik niet dat ik iets ga ondernemen. Ik heb via deze site wel een hele leuke dame ontmoet, en wij zijn afgelopen week een keer op date gegaan. Ik vond het een succes, en zeker voor herhaling vatbaar. Natuurlijk babbel je in de loop van de tijd over het één en ander, zo ook over de gedachtes v.w.b. Valentijnsdag. Lang verhaal kort, ik besloot haar te verrassen met een kaart omdat ik het idee had dat zij te weinig positief verrast was voorheen, en in een impulsieve bui heb ik een kaart bij haar in de bus gegooid. Nee, natuurlijk heb ik geen kaart gepakt met 'Ik hou van jou' en als dat soort dingen, maar een gepaste kaart waarop stond dat ik haar wel leuk vond. Voor de situatie en de gedachte die erachter zat, vond ik de kaart best gepast. Nu heb ik op moment van schrijven nog geen reactie hierop gehad, maar het vermoeden dat ik misschien toch iets te ondoordacht handelde maakt dat ik me volgende keer nog wel een keer bedenk voordat ik me me weer aan die commerciële dagen waag, want wachten op reactie, dat is wat lastiger voor mij."
- Tinus

"Goed om te zien dat maar liefst 38 procent van de stemmers zo positief gestemd is n.a.v. dit onderwerp. Hoop doet leven. Single zijn met Valentijnsdag is niet zo gezellig vind ik maar iets goeds doen voor een ander kan je hartje ook verwarmen die dag. Zo heb ik een eenzame vrouw die morgen tachtig jaren mag worden een kaartje gestuurd. Kleine dingen maken blij! Allemaal toch een mooie liefdevolle dag gewenst."
- Monique49

"Ik moet gewoon werken, en heb je je liefde gevonden is het elke dag Valentijnsdag. Onzin gedoe om een speciale dag hiervoor te bedenken."
- GaJeMee

"Ik besteed er geen tijd aan en heb dat ook nooit gedaan toen ik in een relatie zat. Mede omdat het een commercieel gedrocht is én waarom zou ik één dag in het jaar extra aandacht aan mijn (toekomstige) partner geven? Nee, dat doe ik liever iedere dag."
- Lachgeniet

"Ik werd, na een berichtje aan een leuke dame hier, afgewezen wegens de afstand, maar na een paar weken herzag ze toch haar criteria. Een geluk voor mij want een leuke date volgde. Helaas liet ze me weten niet verder te willen daten, want teveel overeenkomsten met een vorige relatie. Begrijpelijk. We hielden contact en ik heb haar toch een Valentijnskaartje weten te overhandigen, via iemand anders. Daar op volgde een zeer leuk telefoongesprek en toevallige ontmoeting en we gaan toch weer een date doen!"
- MJRP71
+
ok
uitsluiten?
Die kan jou dan niet meer zien of benaderen.
annuleren
annuleren
Controleer je gegevens
Naam
:
Woonplaats
:
Rekeningnr.
:
Je geeft Focus Internet BV opdracht tot automatische incasso van 19,95 per maand. Controleer de bestelling voor je verder gaat. Na betaling gaat het lidmaatschap direct in. Klik hier voor de algemene voorwaarden.
annuleren