Inschrijven

Terug

'Een bijzondere tweede date'

Ma 29/04/2019 K.
ERVARINGEN

Iedere maand deelt een van onze (oud-)leden zijn of haar date-ervaringen met jullie. Vandaag vertelt K over de bijzondere tweede date die ze had met haar (nu) partner M.. Heb jij zelf ook een leuk, grappig of herkenbaar verhaal, of heb je zelfs jouw droompartner ontmoet via e-Matching? Laat het ons weten, wij zijn heel benieuwd!

Meteen goed
M. en ik hadden contact gelegd en meteen de volgende dag, op een zondag, al onze eerste date gepland. We zagen elkaar bij een restaurant aan de plas. 'Wat is ie lang!', dacht ik, 'en wat een leuke uitstraling!' Grijsblauwe ogen die me direct heel diep aankeken.

Het gesprek was meteen goed, ontspannen en vol humor. Elk verhaal van hem riep twee verhalen op bij mij. Er zat ook direct diepgang in de gesprekken en we raakten niet uitgepraat. Het rondje plas, dat normaal gesproken in drie kwartier gelopen kan worden, kostte ons uiteindelijk vijf uur.

Het rondje plas, dat normaal gesproken in drie kwartier gelopen kan worden, kostte ons uiteindelijk vijf uur.

Snel weer afspreken
Bij het afscheid spraken we af dat we elkaar op vrijdag weer zouden zien. Op maandag vonden we vrijdag lang duren en vervroegden de afspraak naar woensdag.

Ik had een onderzoek bij een specialist op dinsdag, M. zat in de nachtdienst. Een paar uur voor mijn afspraak belde M. na twee uur slaap op, of ik wilde dat hij mee zou gaan naar de afspraak. Ik besefte hoe lief en attent dit aanbod was en nam het graag aan.

Mijn 'man'
We gingen samen naar de afspraak en ik werd verzocht plaats te nemen in de linkerstoel. Mijn 'man' kon naast mij plaatsnemen, werd ons verteld. We wisselden een betekenisvolle blik.

Mijn 'man' kon naast mij plaatsnemen, werd ons verteld. We wisselden een betekenisvolle blik.

Toen ik op de onderzoekstafel moest liggen werd gezegd dat mijn man naast me kon komen zitten. M. keek mij vragend aan, wilde ik dat wel? 'Ja, hoor', zei ik stoer ook al was ik gedeeltelijk ontkleed.

Het onderzoek was vervelender dan ik dacht. Des te fijner was het dat M. mijn hand vasthield en deskundige vragen stelde aan de specialist. Mijn emoties werden heen en weer getrokken tussen hilariteit om de aanwezigheid van 'mijn man' en dankbaarheid voor het feit dat hij er toch maar met een groot slaapgebrek zat. Die dag werd ik verliefd op hem.


+ Reacties

"Mooi verhaal. Het klinkt als mijn tweede date met J. Na een middag varen met en picknicken op een motorbootje, dat vastliep, kwamen we terug en mensen zeiden dat we er zo blij uitzagen. Ze dachten die passen goed bij elkaar, als dingen mislopen ze het toch fijn samen hebben en stelden ons de vraag: 'Hoe lang zijn jullie al getrouwd?', op onze tweede date."
- Leonardo43

"Fijn als er al z snel een klik of saamhorigheidsgevoel is. Ik denk dat de omgeving zo op je reageert als je laat zien dat je blij bent met elkaar, lief bent voor elkaar en elkaar met respect behandelt. En dan maakt het niet uit of het de eerste, tweede of vijfde date is."
- Femm

"Door mooie en inspirerende verhalen als deze maak ik toch steeds weer een profiel aan op e-Matching maar helaas met weinig succes. De klik,dat gevoel van ik wil in de buurt zijn van deze man is mij de afgelopen vier jaar nog niet overkomen."
- Caterina

"Wat een sprookje! Heerlijk voor jullie. Een dergelijk verhaal roept bij mij wel vaak tegenovergestelde gevoelens op: enerzijds ben ik stikjaloers en betwijfel ik ten zeerste - gezien mijn ervaringen - dat zoiets me ooit zal overkomen maar anderzijds geeft het ook hoop. Het kan dus wl..."
- Happiness

"Wat een prachtig verhaal. Hoe mooi kan liefde zijn."
- SonjaG
+
ok
uitsluiten?
Die kan jou dan niet meer zien of benaderen.
annuleren
annuleren
Controleer je gegevens
Naam
:
Woonplaats
:
Rekeningnr.
:
Je geeft Focus Internet BV opdracht tot automatische incasso van 19,95 per maand. Controleer de bestelling voor je verder gaat. Na betaling gaat het lidmaatschap direct in. Klik hier voor de algemene voorwaarden.
annuleren