Inschrijven

terug

Deel jouw date-ervaringen!

Ma 12/08/2019 Redactie (Anne)
ERVARINGEN

Zoals jullie waarschijnlijk al weten plaatsen wij iedere maand een ervaringsverhaal van een van onze (oud-)leden op e-Matching. Wij merken dat deze verhalen het vaak goed doen, omdat ze herkenbaar zijn of omdat ze hoop bieden voor die leden die het even niet meer zien zitten. Maar wij zijn altijd op zoek naar meer verhalen van e-Matchers. Wees dus niet bang om jouw date-ervaringen met ons te delen!

Leerzaam
Of ze nou positief of negatief zijn, van ledenervaringen kunnen wij en ook andere leden veel leren. Mensen die het even niet meer zien zitten met online daten kunnen weer goede moed krijgen van een verhaal over hoe twee leden elkaar hebben gevonden. Waar liepen ze tegenaan tijdens het (online) daten? En hoe hielden ze de moed erin om toch door te blijven gaan met hun zoektocht naar een partner?

Of ze nou positief of negatief zijn, van ledenervaringen kunnen wij en ook andere leden veel leren.

Identificatie
Door deze ervaringen te delen, bied je anderen ook de kans om zich te identificeren met jouw verhaal of om even lekker te klagen over het soms moeizame bestaan als single. Wij vinden deze ervaringen ook fijn om te lezen, zowel de positieve als de negatieve verhalen.

Wij zijn namelijk altijd op zoek naar manieren om onze site te verbeteren en op basis van de feedback van diegenen die hun ervaringen met ons delen kunnen wij dit ook doen. Zo proberen we ervoor te zorgen dat toekomstige leden minder vaak te maken krijgen met dezelfde problemen.

Wij zijn namelijk altijd op zoek naar manieren om onze site te verbeteren en op basis van de feedback van diegenen die hun ervaringen met ons delen kunnen wij dit ook doen.

Deel jouw verhaal!
Dus heb jij een mooi verhaal over hoe je jouw partner hebt ontmoet via e-Matching, of wil je gewoon jouw date-ervaringen even kwijt, mail hem dan naar redactie@e-matching.nl of vul het onderstaande reactie-formulier in. Wie weet zie je dan binnenkort jouw verhaal op e-Matching verschijnen!
+
ok
uitsluiten?
Die kan jou dan niet meer zien of benaderen.
annuleren
annuleren
Controleer je gegevens
Naam
:
Woonplaats
:
Rekeningnr.
:
Je geeft Focus Internet BV opdracht tot automatische incasso van 19,95 per maand. Controleer de bestelling voor je verder gaat. Na betaling gaat het lidmaatschap direct in. Klik hier voor de algemene voorwaarden.
annuleren