ouder 
Ledenpoll
Feestdagen
 nieuwer
DO
06/12/2018
door:
Redactie (Anne)
Ledenpoll
Te druk om te daten tijdens de feestdagen, of ga je dan juist actiever op zoek?
Stelling: Tijdens de feestdagen zet ik online daten even op een laag pitje
Met de drukte van de feestdagen in aantocht - en met pakjesavond net achter de rug - hebben veel singles wel iets anders aan hun hoofd dan online daten. Bijna alle datingsites zien dat het vlak voor en tijdens kerst en Oud en Nieuw wat rustiger wordt qua inschrijvingen en sitebezoekers. In de eerste weken van het nieuwe jaar is er vaak weer een toename in het aantal leden, allemaal singles die waarschijnlijk niet nog een keer de feestdagen zonder partner willen vieren. Wij zijn erg benieuwd of jullie het op datinggebied ook rustiger aan doen tijdens de feestdagen. Laat het ons weten door te stemmen op onderstaande Ledenpoll!

Tijdens de feestdagen zet ik online daten even op een laag pitje

Helemaal mee eens 13%
Deels mee eens 19%
Neutraal 21%
Deels mee oneens 18%
Helemaal mee oneens 30%+ Reacties

"Al jaren vier ik mijn verjaardag, (tijdens) kerst en Oud en Nieuw alleen. (wegens overlijden van familie, vrienden en mijn geliefde). De keren dat ik eigenlijk vrij onbekende mensen uitnodigde omdat zij anders alleen waren (dames; huilend en klagend o.a. door fout gelopen dates voor de feestdagen via een datingsite) werden mijn feestdagen omgetoverd in een ramp. Ik date dus liever niet omdat ik er niet zoveel zin in heb om als 'warm, gezellig vluchtoord' te dienen. Niet voor mannen, noch voor vrouwen! Niet alleen zet je de eigen plannen aan de kant, doet een hoop moeite voor mensen en krijgt als dank ook nog eens een berg irritatie en gedonder als je pech hebt. Stekker uit de telefoon, gordijnen dicht, een paar goede films, wat lekkers en een goed glas whisky en het verstand op nul. En iemand die iets goeds wil komen brengen i.p.v. halen wordt, zoals ook op alle andere dagen van het jaar, met alle egards ontvangen. Een vredevol Kerstfeest voor iedereen gewenst! Met of zonder date..."

- Jolly

"Ja ik doe het wat rustiger aan met daten, ook al omdat er tussen de feestdagen door nog vier verjaardagen te vieren zijn. Los daarvan heb je toch meestal ruim van tevoren al afspraken met familie en vrienden gemaakt voor de kerstdagen en Oud en Nieuw. Dus de noodzaak om met een nieuwe partner voor de kerstboom te zitten is er dan niet. Je kunt het toch ook niet maken om die afspraken op het laatste moment af te zeggen. Dit jaar ziet het er naar uit, dat ik Eerste Kerstdag alleen zal zijn, maar met goede films, heerlijk eten en muziek, kom ik die dag uitstekend door!"
- Barber
Naam
Nickname
(indien je die hebt)
Mailadres
Reactie
Jouw reactie kan geplaatst worden onder het desbetreffende artikel (met nickname). De redactie behoudt zich het recht voor reacties te redigeren, in te korten of niet te plaatsen.